top of page

activiteiten

atelier-middagen

Elke maandagmiddag en dinsdagmiddag zijn de kunstenaars in het atelier aanwezig en is het atelier open voor de kinderen.

Tussen 14.45 en 17.15 uur kun je met je stempelkaart meedoen of gewoon een keer komen kijken .

Soms is het misschien erg druk in het atelier. Dan zullen we je vragen een andere dag terug te komen.

1

4

vrijwilligers-activiteiten

We betrekken ook graag ouders en actieve buurtbewoners bij het atelier. Wie een handje wil komen helpen is van harte welkom. 

Speciale activiteiten voor vrijwilligers zullen worden aangekondigd op de website en op het aankondigingenbord in het atelier.

openings-feest

Tijdens het openingsfeest van kindcentrum de Vindplaats op 4 november is het atelier natuurlijk ook open. De kunstenaars nodigen iedereen uit om te komen kijken en mee te doen met de speciale activiteiten die ze hebben bedacht voor de opening.

Ouders kunnen informatie vragen en een stempelkaart voor hun kind halen.

2

5

studie-avonden

Het gastatelier de Vindplaats is ook een plek voor onderzoek en ontwikkeling. Om de methodiek van het gastatelier te delen en samen met anderen verder te ontwikkelen organiseren we studieavonden voor kunstenaars, educatoren en onderzoekers. Aankondigingen zullen worden geplaatst op de website

buurt-activiteiten

Voor de kinderen en hun ouders uit de buurt rondom de Vindplaats organiseren we ook activiteiten. Bijvoorbeeld een extra ateliermiddag in de vakantie of activiteiten op het plein.

De eerste activiteit is natuurlijk het openingsfeest op 4 november.

Houd de website en de aankondigingen in het atelier in de gaten voor nieuws over de geplande activiteiten!

3

6

zomer-atelier

Ook in de zomervakantie willen we een activiteit gaan organiseren voor kinderen uit de buurt. Hoe dat er uit gaat zien weten we nu nog niet en het duurt ook nog heel lang voor het zover is, maar als we meer weten zullen we dat hier aankondigen en op het aankondigingenbord in het atelier

bottom of page